landetbortomingenstans.blogg.se

2014-09-22
19:56:54

Helgen

Hellu, hoppas ni har det bra där hemma! 
I helgen har jag bara tagit det lugnt! I fredags så var vi på en fotbollsmatch, det var roligt det är bara det att man inte kan spelet så man har nigen aning varför folk reagerar som de gör osv... Måste gå en klass amerikansk fotboll!! Sen var det ju såklart cheerleaders och marching band, de höll på i en halvtimme så det var lite mycket dock MYCKET amerikanskt! Förstår inte riktigt det här med att amerikanare ska vara så försiktiga med att kvinnor eller tjejer inte ska visa för mycket osv och sen så är det okej att 15åriga cheerleders har kortkort med benen upp i luften. Jaja det var trevligt iallafall! På kvällen när jag kommer hem ser jag en lapp på köksbordet där det står att strömmen kommer vara av hela natten, alltså ingen ac och ingen fläkt.... Jag tror det fan var 40 grader i mitt rum och där skulle jag sova, nej jag somnade inte förrän 5 den natten! Det jobbiga är att man inte kan göra nåt åt det, man kan inte öppna fönstret för det hjäpler ju inte ett dugg när det är lika varmt ute!!
På lördagen blev det inte nått vettigt gjort utan låg bara i sängen och snackade med folk där hemma + sov. Juste haha, har varit med om ett andra frieri (det första var mer att han ville köpa mig men det är en annan historia) Var och skulle köpa lite marabou på Ikea och så kommer det fram en mörk man i 50års åldern och jag hör först inte vad han säger så han får säga om det kanske 3 gånger men sen så får han fram det, herregud typ sprang därifrån! 
Shopping, eatzi´s, worldmarket blev det på söndagen. Helgerna bara flyger iväg, skulle alltid vilja ha 3 dagar ledigt och sen jobba 4! 
Så här summerar jag min helg, vill ju veta vad ni gör också så om ni inte har nåt annat för er så kan ni ju skriva ett litet mail till mig så jag blir uppdaterad! Ha de gött