landetbortomingenstans.blogg.se

2014-10-28
15:44:14

VI VANN!!

Så okej helgen. Var på au pair fairen och inte för att skryta men vi var överlägsna! Vi hade värsta danspartyt vid our booth! ABBA och en dansande pippi med prinssestårta som lite snack sen på det en fiskdamm med både krabbor, sjöhästar och fiskar i, jag menar blir det bätter än så? Tror inte det! Vi vann en middag för fyra så den ska väl avnjutas snart hoppas jag! 
Vi gick ut och åt för att fira vinsten, gick till en restaurang vid namn Texas. Otroligt god mat och så var det en magician där! Herregud aldrig trott på magi men usch denna upplevelse var läskig! Jag fick hålla EN rubberbunny i min hand. Jag drog i den och konstaterade att det var just EN! Han sa typ hokuspokus och rörde sina händer lite, inte mina dock inte ens nära mina händer! Och sen så sa han öppna dom och då var det seriöst två stycken där!!!!! Helt sjukt och så gjorde han samma procedur igen och när jag öppnade dom igen var där fem!!! Inte ens ett jämt antal! Jag var RÄDD!! 
Svengelskan blir bara värre och värre tycker jag, ni kommer tycka jag är så jobbig när jag inte kan prata längre! Jag menar Andreas tycker jag är jätte jobbig och fyller i mina ord när jag pratar!    
Lena mailade mig i söndags och sa att hon hade varit på julmarknad, jag sneglade ut genom fönstret och sen på termometern. Stekande sol och 35 grader ute, att julen närmar sig det finns inte ens på banan på denna sidan pölen!